O nas

  • Smo mlado, družinsko podjetje, ki je luč poslovnega sveta uzrlo februarja 2017.
    Podjetje vam nudi izdelke in storitve iz več različnih področij, glavna med njimi sta pa naravna in ročno izdelana kozmetika Tamnea ter drobni leseni izdelki in graviranje.

Ime Tamnea JB, ki predstavlja podjetje, nosi v sebi koščke kar sedmih oseb, ki so na različne načine vanjo dale pečat. Nosi ime družine, partnerjev, otrok, moža, žene, nekomu sina, nekomu hčere, ime družine, ki je kričala, da ti izdelki morajo krasiti še kak drug dom, kakor njenega.

In tako je vse od prvega stika s približkom izdelka, ki ga vidimo danes, nastala VIZIJA podjetja, ki pa je, da vse unikatne izdelke, vključno z naravno kozmetiko, predstavimo tako slovenskemu kot širšemu evropskemu trgu, in stremimo tudi v poslovanje izven mej Evropske unije.

POSLANSTVO podjetja je zagotavljanje lesenih izdelkov v čimveč gospodinjstev, ter večino plastičnih materialov zamenjati z lesenimi, hkrati je naše poslanstvo zagotoviti strankam zdravje in dobro počutje z kozmetičnimi izdelki, nego do zdrave in sijoče kože, ki je nadvse lepega izgleda.

CILJ podjetja je zagotavljati visoko kakovostne in unikatne proizvode, ki bodo posameznikom življenje olajšali in polepšali.

Vse to uresničujemo in bomo uresničevali s pomočjo vestne in čimbolj hitre komunikacije, individualno in celostno obravnavo posameznika, kar pomeni, da se stranki posvetimo 101%, da ob koncu projekta ali nakupa prejme kakovosten izdelek ali storitev, in mu je hkrati zagotovljeno tudi skrbno varovanje osebnih podatkov.